Jeg vi lige fortælle om vores træf den 26-28 august. Det skete i en rigtig hyggelig spejderhytte, Myretuen ved Ørsted (Tæt på de smukke Jels søer)

Der var nedsat en arbejdsgruppe der skulle arrangere træffet. Og det må man sige de havde gjort godt, ja selv vejret havde de styr på for det viste sig fra sin allerbedste side!

 

Området var dejligt åbent, og vi kunne nyde solens varme stråler, ved de lange bænke på terrassen.

Vi var mødt talstærkt op, som sædvanlig, og denne gang var lidt speciel for der var mødt en hel del nye medlemmer op. Ja selv Aabo kom, han var direkte ”importeret fra Frankrig”!

Vi trak hver især en arbejdsopgave, så det ikke var de samme personer der skulle stå alene med arbejdet, hele weekenden. Det fungerede rigtig godt og alle hjalp til. Det var sandelig også hyggeligt at stå i køkkenet. Jeg ville sige det var vist et rigtig godt samtalekøkken – for det var her det gode historier fløj omkring – og senere på aftenen også de gode gajol shots. Traditionen tro var der lavet Honda og Kawasaki kander – Der var lidt uenighed om hvilken der var sundest, men jeg tror det blev kawadrikken der vandt med den grønne farve…….

Aftensmaden fredag kunne ikke være bedre – chilli con carne – uhmmm….

Lørdag var der en guidet tur med Mogens som fører, derfor bestod frokosten af hurtige”hotdoggere” og afsted det gik. Turen var på ca. 100 km med rigtige gode sving og flot natur. Der var også indsat en pause ved Hejlsminde til is. Der blev kørt disciplineret som sædvanlig og ”sæt af” princippet fungerer godt nu.

Bitten og jeg valgte i stedet for køreturen, at gå omkring en af Jels søerne. Der var temmelig varmt, men søen og skovens friske kølige brise, gjorde det til at holde ud. Vi mødte Hans og Jane ved bænken nede ved søen - det så godt nok romantisk ud, så vi lod dem være og fortsatte vores tur.

 

Hjemvendt fra køreturen var alle varme og meget tørstige, der blev slappet af og hygget.

Vi blev udsatte for nogle sjove konkurrencer. Hanne var en superhurtig ”lakridsbåndspiser” – mon hun havde øvet sig hjemmefra??? Værre gik det med Ole, der ikke helt forstod princippet, med hulahopringens forunderlige drejninger. Men sjovt så det ud..

Der skulle også kåres den flotteste mc. Det er så en af de sværeste kategorier at skulle stemme om, da alle mcèr er helt unikke på hver deres måde. Men desværre for Miver var hans mc væltet og blevet ridset – uheldigt… Så vinderen blev Hans og måske også Janes for de flotteste og nyeste mcèr.

Om aftenen blev der hygget nede ved bålstedet, og Anders kunne imponere os igen igen…. med sit nye merchandise. Hvor varmt var det lige, det bål var, Anders????

Jeg er ikke tryg ved at ligge i telt når det tordner om natten, så Ole og jeg bar vores telt op på den overdækkede terrasse med alt indhold i. Orla kom også, han gad heller ikke have et vådt telt, så han fik også sit telt klemt ind. Sjovt så det ud… smarte syntes vi selv vi var….

Søndag skulle vi bryde op efter et stort morgenmåltid – Vi spiste endnu en gang rigtig mange blød/hårdkogte æg fra Tinnies høns som havde overproduceret æg til formålet..

Dette var endnu engang en dejlig afslappet weekend, med grin, jokes og drillerier. Nu kan vi bare vente på at vi snart skal mødes igen – dog uden mcèr denne gang, men til et gensyn til julefrokosten den 3. dec.

Hilsen Helle og Ole