Bruger logon

For at få adgang til alle klubbens sider skal du logge på med dit brugernavn og password. Dette er for at beskytte medlemmernes personlige oplysninger, samt at give medlemmer af klubben den fulde adgang til hjemmesiden.

 

Medlemsskab / Indmeldelse

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det ved at klikke på "Bliv medlem af CBRClub" (til venstre under login boksen) og derefter gennemføre registreringen og indbetale dit kontingent til klubkontoen, som beskrevet.

 

Når alle oplysninger er modtaget og indbetalingen registreret, vil du modtage en mail som indeholder dit bruger navn, som du kan bruge til at logge ind på CBRclub.dk.

Herefter har du fuld adgang til hjemmesiden, til alle CBRClub's arrangementer og køb af merchandise m.m.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger

I fbm. indmeldelsen vil du af hensyn til registreringen blive bedt om at opgive nogle personlige oplysninger, hvoraf Navn, E-mail, og CBR model vil komme til at fremgå på medlemslisten. De øvrige oplysninger vil man kunne finde under den enkeltes medlemsprofil, med mindre at medlemmet ikke ønsker at dele disse og efter en afsluttet registrering, selv har slette dem herfra.

 

For at vi kan lære dig lidt bedre at kende, opfordrer vi dig til at opdatere din profil og eventuelt uploade et billede, samt skrive lidt om dig selv i "bibliografien".

Alle oplysninger bliver kun til gængelige for CBRclub's medlemmer.

 

Startpakke med CBRclub T-shirt

Nye medlemmer tilbydes i fbm. indmeldelsen, at kunne købe en CBRclub T-shirt til favorabel pris a 85.- kr (Inklusiv forsendelse) <Om klubben/CBR Butik>.

 

Geninmeldelse for tidligere medlemmer

Har du tidligere været med i CBRClub er det nemt at blive medlem igen. Du behøver ikke at udfylde registreringen igen. Indbetal blot kontingentet på klubbens konto og send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og meddel at du gerne vil meldes ind igen.

 

Kontingent

Medlemsskab koster 175 kr for et helt kalenderår ( feb.- feb.) eller 100 kr fra 1. August til resten af året. Beløbet indbetales på klubbens konto:

Konto nr: 9050-4568460311

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til klubben eller klubbens aktiviteter er du altid velkommen til at kontakte et af klubbens bestyrelsesmedlemmerne <Om klubben/Kontakt>