CBR klubbens medlemmer er en samling mænd og kvinder, der har det tilfælles, at vi alle ejer eller kører på en Honda CBR motorcykel af forskellige årgange, modeller og motorstørrelser. Vi har også enkelte medlemmer, der fejlagtigt tror at der er andre MC'ere der er bedre end Honda CBR. Vi bærer over med dem....

Klubben er startet i 2005 og har dermed efterhånden en del år på bagen, ligesom de fleste af dens medlemmer.

Geografisk er vi fordelt i næsten hele landet og har medlemmer fra i det meste af Jylland, Fyn, Sjælland, og nogle enkelte øer.

Vi mødes til træf, motorcykelmesser og andre arrangementer rundt omkring i landet, hvor vi kan dyrke vores fælles interesse: Nemlig at køre på, snakke om, sparke dæk på, beundre, diskutere, handle og vedligeholde vores kære 2-hjulede vidunder: Honda CBR.

Nedenstående billede er fra vores 10-års jubilæum, der blev holdt ved Sorø.

 

 

Hjemmesiden www.cbrclub.dk er vores klubhus.

I oktober 2006 fik 'klubhuset' en ny facade, som i dag bl.a. inkluderer aktivitetskalender,

CBR manualer, forum, medlemsliste, køb af klubtøj mm..

 

Aktivitets-kalender

I klubhuset hænger der en aktivitetskalender hvoraf du ville kunne se, ved hvilke arrangementer klubben vil være repræsenteret. Der vil til de enkelte arrangementer være et program, som beskriver stedet, hvornår, samt evt. tilmeldelser.

 

Forum

Da vi alle ejer eller kører en CBR og har en interesse for denne, må det antages at klubbens medlemmer sidder inde med en "special-viden" på dette område. Her er klubbens 'Forum' et rigtig godt sted at mødes og hente gode råd, samt selvfølgelig også at dele sine erfaringer.

Under 'forum' findes også en Køb/salg side, hvor man har muligheden for at sælge overskydende dele eller på anden måde at gøre en evt. god handel.

Det er bl.a. også igennem forum at vi arrangere det mere uformelle træf. Hvis du får lyst til at køre en tur og gerne vil mødes med andre CBR'er har du her muligheden for at invitere, og der vil næsten altid være nogen som er klar til at hoppe på.

Medlemmerne opfordres derfor til at deltage aktiv i forumet, og herved at være med til at skabe et livligt klubhus, for klubhuset cbrclub.dk er stedet hvor vi mødes, specielt i de mørke måneder hvor CBR'en er stillet væk.

 

Teknisk materiale

Vi prøver løbende at samle teknisk materiale i form at manualer, motorcykel specifikationer mm, ligesom at dele erfaringer om bl.a. vedligeholdelse og optimering af motorcyklen.

Samlingen af teknisk materialer sker ved at det enkelte medlem sender 'noget man har liggende' eller selv skriver en artikel.

Det tekniske materiale vil derfor afhængige af medlemmernes aktive deltagelse. 

Klubbens grundlæggende mål er at få etableret et landsdækkende netværk af Honda CBR kørere og gennem dette netværk at dele erfaringer og arrangere fælles aktiviteter til glæde for klubbens medlemmer.

Vi deltager bl.a. ved forskellige offentlige arrangementer og laver også selv vores egne arrangementer. Som eksempel kan nævnes motorcykelmesser, offentlige træf, banekørsel og CBR-klubtræf, hvortil generalforsamlingen også hører til.

Efter hver enkelt arrangement tilstræber vi at dele vores oplevelser på hjemmesiden, ved bl.a. at lave en kort beskrivelse, suppleret med et udvalg af billeder.

Sagt med andre ord, vi vil gerne møde andre, som værdsætte kvaliteten i en lækker motorcykel, og som kan nikke genkendende til at købe en CBR er et rigtigt valg.

Ikke fordi vi er i tvivl, men det er altid rart at møde ligestillede og blive bekræftet, også selv om størrelserne af cykel og motoren til stadighed kan diskuteres.

CBRClub - Danmarks klub for Honda CBR ejere

v / Ole Jeppesen (formand)

Dalagervej

8700 Horsens

email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

tlf: 23453999

 

Bank:

Spar Nord, konto 9050-4568460311

Side 1 ud af 2

Login på CBR club

Nyt i Forum

  • Ingen indlæg at vise.